Larnaka’da dün gece meydana gelen silahlı saldırı ve kundaklama olayı bölgede paniğe neden oldu.
Rum basınında yer alan haberlere göre, 28 yaşındaki Yunan uyruklu bir şahsa ait iki araca kimliği belirsiz kişiler tarafından ateş açıldı.
İKİ ARACA KURŞUN YAĞDIRDILAR
Alithia gazetesinin haberine göre, hedef alınan araçlardan birinin söz konusu şahsa, diğerinin ise eşine ait olduğu belirtildi.
Olayın, şahsın işlettiği bahis ofisiyle bağlantılı olabileceğinin değerlendirildiği kaydedildi.
BİR ARAÇ DA KUNDAKLANDI
Haberde ayrıca, aynı şahsa ait başka bir aracın da boş bir araziye park edilmiş haldeyken üzerine yanıcı madde dökülerek kundaklandığı ifade edildi.
Olay yerine sevk edilen itfaiye ekiplerinin yangına müdahale ederek alevleri söndürdüğü ancak aracın tamamen kullanılamaz hale geldiği belirtildi.
Polisin, silahlı saldırı ve kundaklama olaylarının birbiriyle bağlantılı olduğu ihtimali üzerinde durduğu ve soruşturmanın sürdüğü bildirildi.





