POLİS’TEN UYUŞTURUCU TACİRLERİNE “KURT İNİ” OPERASYONU

Polis, uyuşturucu suçlarına yönelik operasyonlarına bir yenisini ekledi. İnönü’de dün akşam gerçekleştirilen “Kurt İni” operasyonunda satışa hazır halde toplam 1 kilo 500 gram hintkeneviri türü uyuşturucu madde ele geçirildi.

Operasyon kapsamında iki kişi zanlı olarak tutuklandı.

Filo Jet aramalarında yeni aşama: Derin su çalışmaları için özel şirket yetkilendirildi
Filo Jet aramalarında yeni aşama: Derin su çalışmaları için özel şirket yetkilendirildi
İçeriği Görüntüle

İKİ POLİS BİRİMİNDEN ORTAK OPERASYON

Polis Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre operasyon, Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Cürümleri Önleme Şube Amirliği ile Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirildi.

İnönü’de düzenlenen operasyonda yapılan kontroller ve aramalarda, satışa hazır şekilde paketlendiği belirtilen toplam 1 kilo 500 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde tespit edilerek emare olarak alındı.

“KURT İNİ”NDE 2 TUTUKLAMA

Polis ekiplerinin uyuşturucu madde ticaretine yönelik gerçekleştirdiği operasyon sonucunda meseleyle bağlantılı olduğu değerlendirilen iki kişi tutuklandı.

Ele geçirilen uyuşturucu maddeler emare olarak alınırken, olayla ilgili polis soruşturmasının sürdüğü bildirildi.