LEFKOŞA’DA KAVGA OLAYI
Lefkoşa’da meydana gelen kavga olayıyla ilgili tutuklanan Farmhran Ali, Wagas Muhammed, Muhammed Bilal ve Muhammed Havais mahkemeye çıkarıldı.
Mahkemede meseleyle ilgili olarak şahadet veren Polis memuru Erkan Yılmaz olayın detaylarını aktardı.
KORNA NEDENİYLE DARP
Polis, 14 Nisan saat 21.00 sıralarında Surlariçi bölgesinde meydana gelen olayda, zanlıların kendilerine korna çaldığı gerekçesiyle İ.C.’yi darp ettiğini söyledi.
Zanlıların, İ.C.’nin vücudunun çeşitli yerlerine vurarak saldırıda bulundukları ifade edildi.
BİR ZANLININ BURNU KIRILDI
Polis, zanlıların olay yerinde suçüstü yakalanarak tutuklandığını ve Lefkoşa Devlet Hastanesi’ne götürüldüklerini belirtti.
Yapılan muayenede zanlılardan Wagas Muhammed’in burnunda kırık tespit edildiği açıklanırken, bu nedenle İ.C. hakkında da soruşturma başlatıldığı kaydedildi.
SORUŞTURMA SÜRÜYOR
Olayın aydınlatılması için kamera görüntülerinin inceleneceğini ve ifadelerin alınacağını belirten polis, mahkemeden 2 gün ek süre talep etti.
MAHKEMEDEN 2 GÜN TUTUKLULUK
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Şevket Gazi, zanlılar hakkında 2 gün ek tutukluluk emri verdi.




