Lefkoşa ve Girne’de meydana gelen üç ayrı hırsızlık olayıyla ilgili 4 kişi tutuklandı. Olaylar arasında evden ziynet eşyası ve kumarhanede unutulan cep telefonunun çalınması ile iş yerinden para çalınması yer aldı.

EVDEN ZİYNET EŞYALARI ÇALINDI

Lefkoşa’da 6 Eylül tarihinde bir eve kapı açılarak girildi ve içeride bulunan çeşitli ziynet eşyaları çalındı.

Polisin soruşturması sonucu olayın zanlısı olarak görülen T.G. (18) tutuklandı.

SATIŞLARDA İNDİRİM YAPILMIŞ GİBİ GÖSTERDİLER

Girne’de faaliyet gösteren bir iş yerinde çalışan I.Y.S. (32) ve B.M. (31), müşterilere sattıkları elektrik malzemelerinde sonradan indirim yapılmış gibi göstererek 2 bin 431 TL’yi şirket hesabına yatırmayıp tasarruflarına geçirmekle suçlandı.

Kundaklanan Tol Cars’ın sahibi Tolga Yeşil: 400 bin dolar istediler
Kundaklanan Tol Cars’ın sahibi Tolga Yeşil: 400 bin dolar istediler
İçeriği Görüntüle

İki zanlı polis tarafından tutuklandı.

LAVABODA UNUTULAN TELEFONU ÇALDI

Girne’de bir kumarhanede müşteri tarafından lavaboda unutulan cep telefonunun çalınmasıyla ilgili yürütülen soruşturmada ise L.A. (64) zanlı olarak tespit edilerek tutuklandı.

Polisin üç olayla ilgili soruşturmaları devam ediyor.