Erhürman, Gazimağusa Belediye Başkanı Uluçay'ı ziyaret etti
Erhürman, Gazimağusa Belediye Başkanı Uluçay'ı ziyaret etti
İçeriği Görüntüle

SENDİKALARDAN ERCAN HAVALİMANI’NDA EYLEM

KTAMS ve KAMUSEN sendikaları, Ercan Havaalanı İtfaiye Birimi’nde yaşanan personel ve ekipman eksikliklerini protesto etmek amacıyla basın açıklaması düzenleyecek.

AÇIKLAMA 12 OCAK PAZARTESİ GÜNÜ

Sendikalar, 12 Ocak 2026 Pazartesi günü saat 10.30’da Ercan Havaalanı İtfaiye Birimi önünde bir araya gelerek, birimdeki eksikliklerin giderilmesi yönünde çağrıda bulunacak.

AÇIKLAMA GÜVEN BENGİHAN ADINA YAPILACAK

Basın açıklamasının, KTAMS Başkanı Güven Bengihan adına yapılacağı bildirildi. Sendikalar, uzun süredir gündeme getirdikleri sorunların çözüme kavuşturulmaması nedeniyle bu eylemi gerçekleştirme kararı aldıklarını ifade etti.

“GÖREVLER ETKİN ŞEKİLDE YERİNE GETİRİLEMİYOR”

Sendikalar tarafından yapılan açıklamada, itfaiye biriminin yeterli ekipman ve personel eksikliği nedeniyle görevlerini etkin ve güvenli şekilde yerine getiremediği vurgulandı. Sorunların giderilmemesi halinde hem çalışanların hem de havalimanı güvenliğinin risk altında olabileceğine dikkat çekildi.