Girne'nin Mersin Caddesi üzerinde bugün saat 14.20 raddelerinde, yaşanan üzücü bir trafik olayında 385 ml alkollü içki tesiri altında seyreden bir araç kaldırım taşlarına çarptı.

Ersin Tatar: "Güvenlik ve Huzur İçinde Yaşıyorsak Bunu Şehitlerimize Borçluyuz"
Ersin Tatar: "Güvenlik ve Huzur İçinde Yaşıyorsak Bunu Şehitlerimize Borçluyuz"
İçeriği Görüntüle

Uğur TARHAN yönetimindeki PR 046 plakalı salon araç, batı istikametine doğru ilerlerken dönel kavşağa girdiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybetti. Alkollü içki etkisi altında olduğu belirlenen sürücü, kontrolsüz bir şekilde kaldırım taşlarına çarparak ardından da kaldırım üzerinde bulunan sokak tabelasına çarptı.

Kaza sonucunda, şans eseri herhangi bir yaralanma yaşanmazken, çevredekiler büyük bir panik içinde olayı izledi. Olay yerine hemen ulaşan polis ekipleri, sürücü Uğur TARHAN'ı gözaltına alarak soruşturma başlattı.

385 ml alkollü içki tesiri altında araç kullanmak suçuyla Uğur TARHAN tutuklandı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor