Gazimağusa Belediyesi, şehir şebekesinde suyun normal seyrinde hanelere dağıtılmaya başladığını duyurdu.

SABAH SAATLERİNDE NORMALE DÖNDÜ

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, dün kontrollü olarak verilmeye başlayan su, bu sabah saat 04.00 itibarıyla şehir genelinde normal akışına kavuştu.

YÜKSEK KESİMLER İÇİN UYARI

Gazimağusa’nın topografik yapısı nedeniyle özellikle yüksek kesimlere suyun ulaşmasının daha uzun sürebileceği belirtilirken, bir iki gün içinde dağıtımın tamamen normale döneceği ifade edildi.

CTP'li Barçın'ın WhatsApp Hesabı Kapatıldı: "Organize Bir Girişim Olabilir"
CTP'li Barçın'ın WhatsApp Hesabı Kapatıldı: "Organize Bir Girişim Olabilir"
İçeriği Görüntüle

ULUÇAY’DAN TEŞEKKÜR

Gazimağusa Belediye Başkanı Süleyman Uluçay, sürecin başından itibaren koordinasyon içinde çalışan teknik ekiplere teşekkür ederek, vatandaşların sabır ve anlayışının önemine dikkat çekti.

“HALKIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Uluçay, “Sürece katkı koyan tüm ekiplere ve sabır gösteren halkımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.