ANKARA TEMASLARI SÜRÜYOR

Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Başkanı Sıla Usar İncirli, Ankara’daki temasları kapsamında Ankara Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Ziyarette, Kıbrıs’taki güncel siyasi gelişmeler ve 2026 yılında beklenen erken genel seçim süreci kapsamlı şekilde ele alındı.

CTP’NİN YENİ DÖNEM HEDEFLERİ PAYLAŞILDI

CTP’den yapılan açıklamaya göre görüşmede, erken seçim süreci çerçevesinde CTP’nin siyasal hedefleri, yeni döneme ilişkin siyasi vizyonu ve Kıbrıs’ta çözüm çabalarına yönelik partinin duruşu ve yürüttüğü çalışmalar aktarıldı.

GAZETECİLER CEMİYETİ’NE TEŞEKKÜR

Genel Başkan İncirli, Cumhurbaşkanlığı seçim sürecine gösterilen ilgi ve duyarlılık nedeniyle Ankara Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin, cemiyet yöneticileri ve üyelere teşekkürlerini iletti.

CEMİYET BİNASINI GEZDİ

Heyetler arası görüşmenin ardından CTP Genel Başkanı Sıla Usar İncirli, Ankara Gazeteciler Cemiyeti binasını gezerek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı ve binanın özelliklerini inceledi.

GENİŞ KATILIMLI HEYET

Ziyarette CTP Genel Başkanı İncirli’ye;

  • Dışilişkiler Sekreteri ve Girne Milletvekili Fikri Toros,

  • CTP Eğitim Sekreteri ve MYK üyesi Feriha Tel

eşlik etti.

Ankara Gazeteciler Cemiyeti heyetinde ise;

yer aldı.