BAŞKAN KIROK’TAN 23 NİSAN MESAJI: ÇOCUKLAR GELECEĞİMİZİN TEMİNATIDIR
Ceyhun Kırok, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Esentepe İlkokulu ve Çatalköy İlkokulu tarafından düzenlenen törenlere katıldı. Başkan Kırok, öğrenciler, öğretmenler, veliler ve vatandaşlarla bir araya geldi.
23 NİSAN MİLLİ İRADENİN SEMBOLÜDÜR
Kutlamalarda konuşan Kırok, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış yıl dönümünü ve dünyanın ilk ve tek çocuk bayramı olan 23 Nisan’ı birlikte kutlamanın gururunu yaşadıklarını söyledi.
23 Nisan’ın yalnızca bir bayram günü olmadığını belirten Kırok, bu özel tarihin milli iradenin, bağımsızlığın ve özgürlüğün en güçlü sembollerinden biri olduğunu vurguladı.
ÇOCUKLAR YARINLARIN MİMARIDIR
Mustafa Kemal Atatürk’ün bu anlamlı günü çocuklara armağan etmesinin çok değerli bir mesaj taşıdığını ifade eden Kırok, çocukların toplumun geleceği, yarınların mimarı ve ülkenin en büyük güvencesi olduğunu kaydetti.
Öğrencilere seslenen Kırok, “Sizler bizim en büyük umudumuz, en kıymetli hazinemiz ve geleceğimizin teminatısınız” ifadelerini kullandı.
BELEDİYEDEN ÇOCUKLARA DESTEK SÜRECEK
Çocukların iyi eğitim almasının, özgüven sahibi bireyler olarak yetişmesinin ve topluma faydalı bireyler olmasının önemine dikkat çeken Kırok, belediye olarak çocukların gelişimine katkı sağlayacak projelere destek vermeyi sürdüreceklerini belirtti.
Eğitimden sanata, spordan kültürel faaliyetlere kadar her alanda çocukların yanında olmaya devam edeceklerini ifade eden Kırok, daha güvenli ve yaşanabilir bir çevre için çalışmaların süreceğini söyledi.
KUTLAMALAR GÖSTERİLERLE DEVAM ETTİ
Konuşmasının sonunda tüm çocukların bayramını kutlayan Kırok, törenlerin öğrencilerin hazırladığı gösteriler ve çeşitli etkinliklerle devam ettiğini belirtti.




