Ulusal Birlik Partisi (UBP), Genel Başkan ve Başbakan Ünal Üstel başkanlığında gerçekleştirilen toplantılarla yoğun bir çalışma günü geçirdi.
GRUP VE MYK TOPLANTILARI YAPILDI
Partiden yapılan açıklamaya göre, günün ilk bölümünde güncel konuların ele alındığı Grup Toplantısı gerçekleştirildi.
Ardından milletvekillerinin katılımıyla düzenlenen Genişletilmiş MYK Toplantısı’nda kapsamlı istişarelerde bulunuldu.
EKONOMİK TEDBİRLER ÖN PLANDA
Günün son bölümünde yapılan Parti Meclisi Toplantısı’nda ise hem ülke içindeki hem de bölgesel gelişmeler çok yönlü şekilde değerlendirildi.
Toplantıda özellikle ekonomik tedbirler ve halkın refahını doğrudan etkileyen başlıklar üzerinde duruldu.
“İSTİKRAR VE REFAH HEDEFİ”
Açıklamada, alınan kararların ülkenin istikrarına, ekonomik gücüne ve toplumsal refahına katkı sağlamasının hedeflendiği vurgulandı.




