Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman ile Kıbrıslı Rum Lider Nikos Hristodulidis, bugün Birleşmiş Milletler (BM) İyi Niyet Misyon Ofisi'nde bir araya geldi.
Saat 11.10'da başlayan baş başa görüşme, 12.20'de sona erdi. İki lider arasındaki temas yaklaşık 70 dakika sürdü.
BAŞ BAŞA GÖRÜŞME 70 DAKİKA SÜRDÜ
BM İyi Niyet Misyon Ofisi'nde gerçekleştirilen görüşmede Erhürman ile Hristodulidis baş başa bir araya geldi.
Görüşmenin içeriğine ilişkin henüz ayrıntılı bir açıklama yapılmadı.
TEKNİK KOMİTELERLE GÖRÜŞMELER BAŞLADI
Baş başa görüşmenin tamamlanmasının ardından iki lider, Sivil Toplumla İstişare Mekanizması'nın Yönlendirme Komitesi, Gençlik Teknik Komitesi ve Kültürel Miras Teknik Komitesi temsilcileriyle görüşmelere başladı.
Temaslar kapsamında teknik komite temsilcileriyle gerçekleştirilen görüşmelerin ardından yapılabilecek açıklamalar bekleniyor.




