Üstel’den 21–25 Aralık Milli Mücadele ve Şehitler Haftası Mesajı!
Üstel’den 21–25 Aralık Milli Mücadele ve Şehitler Haftası Mesajı!
İçeriği Görüntüle

DEPREM SONRASI KAPANAN HATAY HAVALİMANI YENİDEN HİZMETE AÇILIYOR
6 Şubat 2023’te meydana gelen depremlerde hasar gören ve uçuşlara kapatılan Hatay Havalimanı, 1 Eylül 2025 itibariyle yeniden hizmete giriyor. Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, havalimanında 1. etap çalışmaların tamamlanmak üzere olduğunu belirterek, Eylül ayında 2 bin 720 metre uzunluğundaki yardımcı pist ile 10 uçak kapasiteli yeni apronu devreye alacaklarını açıklamıştı.

PEGASUS’TAN HATAY MÜJDESİ
Pegasus Havayolları, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 1 Eylül itibariyle Hatay’a direkt uçuşlara başlayacağını duyurdu. Açıklamada, “Hatay’a direkt uçuşlarımız 1 Eylül’de yeniden başlıyor. İstanbul Sabiha Gökçen’den ve Kuzey Kıbrıs’tan Hatay’a direkt olarak uçabilirsiniz” ifadelerine yer verildi.

HAFTALIK SEFER SAYILARI BELLİ OLDU
Pegasus, İstanbul Sabiha Gökçen – Hatay hattında haftada 7 sefer, Kuzey Kıbrıs – Hatay hattında ise haftada 4 sefer düzenleyecek.