Cenk Paşa, Mahmut Özçınar’ı ziyaret ederek üniversitenin yeni vizyonu ve bölgesel projeler üzerine görüş alışverişinde bulundu.

YENİ VİZYON MASAYA YATIRILDI

Görüşmede, Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi’nin akademik gelişim süreci ve önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi planlanan stratejik projeler ele alındı.

Sarpten: "Karpaz’daki eşek sorunu çözümsüz kalıyor"
Sarpten: "Karpaz’daki eşek sorunu çözümsüz kalıyor"
İçeriği Görüntüle

BÖLGESEL KALKINMA VURGUSU

Toplantıda ayrıca Güzelyurt’un sosyal ve ekonomik olarak gelişimine katkı sağlayacak iş birlikleri de değerlendirildi.

“ÜNİVERSİTE KRİTİK ROLDE”

Özçınar, üniversitenin bölgeye önemli katkılar sağladığını belirterek, sosyal ve ekonomik gelişimde kritik bir rol üstlendiğini ifade etti.

“YENİ PROJELERLE İLERLEYECEĞİZ”

Paşa ise üniversitenin akademik birikimi ve insan kaynağıyla bölgesel kalkınmada aktif rol oynadığını belirterek, “Yeni vizyonumuz doğrultusunda yenilikçi ve sürdürülebilir projelerle üniversitemizi daha ileriye taşıyacağız” dedi.