KIBRIS

Öncü, Türkiye Cumhuriyeti’nin 102. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı

UBP Gazimağusa İlçe Başkanı Nahit Öncü, Türkiye Cumhuriyeti’nin 102. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle andı. “Cumhuriyet; eşitliğin, özgürlüğün ve bağımsızlığın en güzel ifadesidir.” dedi.

NAHİT ÖNCÜ: “29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN”

Ergün Yahat

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Gazimağusa İlçe Başkanı Nahit Öncü, Türkiye Cumhuriyeti’nin 102. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

“ATATÜRK VE KAHRAMANLARIMIZI MİNNETLE ANIYORUZ”

Öncü mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Türkiye Cumhuriyetimizin 102. yılında; Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve bu toprakları vatan yapan tüm kahramanlarımızı minnetle anıyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun!”

“CUMHURİYET, EŞİTLİĞİN VE ÖZGÜRLÜĞÜN SEMBOLÜDÜR”

Cumhuriyetin anlam ve önemine dikkat çeken Öncü,

“Cumhuriyet; eşitliğin, özgürlüğün ve bağımsızlığın en güzel ifadesidir. Ne mutlu Türküm diyene!”
ifadelerini kullandı.

“ATALARIMIZIN MİRASINI SONSUZA DEK KORUYACAĞIZ”

Nahit Öncü, sözlerini şu şekilde tamamladı:

“Bağımsızlık uğruna can veren atalarımızın mirasını sonsuza kadar koruyacağız. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun!”