Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, anayollardaki aydınlatma sorununa dikkat çekerek, belediyelerin yıllardır kendi imkanlarıyla bakım ve onarım yaptığını söyledi.

“3.5 YILDIR TEK KURUŞ ÖDENMEDİ”

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, belediyeler yasasında yapılan düzenlemeye rağmen 3.5 yıldır hiçbir belediyeye aydınlatmalarla ilgili ödeme yapılmadığını ifade etti.

Şenkul, vatandaşlara duydukları saygı ve ülkeye olan bağlılık nedeniyle St. Hilarion Kavşağı’ndan Hasan Uzun Petrol’e kadar olan güzergâhtaki tüm aydınlatmaların bakım ve onarım maliyetini üstlenmeye devam ettiklerini belirtti.

Ünal Üstel: “Türkiye’den KKTC’ye doğal gaz geliyor”
Ünal Üstel: “Türkiye’den KKTC’ye doğal gaz geliyor”
İçeriği Görüntüle

POLİS VE KARAYOLLARINA TEŞEKKÜR

Açıklamasında polis ekiplerine ve Karayolları Dairesi’ne de teşekkür eden Şenkul, güvenlik önlemleri konusunda polisin destek verdiğini, Karayolları’nın ise imkanları ölçüsünde malzeme desteği sağladığını kaydetti.

“ÇÖZÜM DE SORUN DA ORTADA”

Ülke genelinde birçok anayolun karanlıkta kalmasının nedeninin ve çözümünün aslında ortada olduğunu savunan Şenkul, paylaşımını “Anlayana sivrisinek saz…” ifadeleriyle tamamladı.