Meteoroloji Dairesi, yarından itibaren cumartesi gününe kadar 5 gün boyunca sağanak yağış beklendiğini duyurdu.

29 Eylül-5 Ekim tarihlerini kapsayan Haftalık Hava Tahmin Raporu'na göre, bölge serin ve nemli hava kütlesinin etkisi altında kalacak.

SALI GÜNÜ BAŞLAYACAK, CUMARTESİYE KADAR SÜRECEK

Meteoroloji Dairesi'nin tahminlerine göre, 29 Eylül Salı gününden 3 Ekim Cumartesi gününe kadar sağanak yağış bekleniyor.

4 Ekim Pazar ve 5 Ekim Pazartesi günlerinde ise havanın parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Gönyeli’de araçta uyuşturucu emareleri bulundu: 1 tutuklu
Gönyeli’de araçta uyuşturucu emareleri bulundu: 1 tutuklu
İçeriği Görüntüle

SICAKLIKLAR 28-31 DERECE DOLAYLARINDA OLACAK

Rapora göre, en yüksek hava sıcaklığının iç kesimlerde 28-31, sahillerde 27-30 ve dağlık kesimlerde 23-26 derece dolaylarında seyretmesi bekleniyor.

En düşük sıcaklıkların ise iç kesimlerde 15-18, sahillerde 19-22 ve dağlık kesimlerde 14-17 derece arasında olacağı öngörülüyor.

RÜZGÂR ZAMAN ZAMAN KUVVETLİ ESECEK

Rüzgârın tahmin dönemi boyunca güney ve batı yönlerden orta kuvvette, zaman zaman ise kuvvetli olarak esmesi bekleniyor.