MESARYA BELEDİYESİ’NDE ÖNLEM TOPLANTISI
Mesarya Belediye Başkanı Ahmet Latif, Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği Başkanı Adil Onalt ile bulaşıcı hayvan hastalıklarına karşı alınabilecek önlemler konusunda bir araya geldi.
AĞILLARDA UYGULANABİLECEK TEDBİRLER ELE ALINDI
Mesarya Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre toplantıda, belde sınırları içerisinde bulunan ağıllarda uygulanabilecek koruyucu tedbirler masaya yatırıldı. Görüşmede, hayvan sağlığının korunmasına yönelik alınabilecek önlemler, hijyen uygulamaları ve olası risklere karşı kurumlar arası iş birliği konularında kapsamlı değerlendirmeler yapıldı.
ÜRETİCİLERİN BİLİNÇLENDİRİLMESİ VURGULANDI
Toplantıda, bulaşıcı hastalıkların yayılmasının önlenmesi için üreticilerin bilinçlendirilmesinin ve sahada ortak hareket edilmesinin büyük önem taşıdığına dikkat çekildi.
“İŞ BİRLİĞİ İÇİNDE ÇALIŞMAYI SÜRDÜRECEĞİZ”
Mesarya Belediye Başkanı Ahmet Latif, hayvancılık sektörünün korunması ve hayvan sağlığının güvence altına alınması amacıyla ilgili tüm paydaşlarla iş birliği içinde çalışmayı sürdüreceklerini ifade etti.





