FRANSA SÜPER KUPASI’NDA ZAFER LENS’İN
Lens, Fransa Süper Kupası’nda Paris Saint-Germain’i 1-0 mağlup ederek kupaya uzandı. Karşılaşmanın tek golünü 32’nci dakikada Florian Thauvin kaydetti.
Fransa Süper Kupası’nda Lens ile Paris Saint-Germain, Bollaert-Delelis Stadı’nda karşı karşıya geldi.
Geçen sezon Ligue 1 şampiyonluğunu elde eden PSG ile Fransa Kupası’nı kazanan Lens arasındaki mücadelede kupayı kaldıran taraf Lens oldu.
THAUVIN’DEN ŞAMPİYONLUK GOLÜ
Lens, karşılaşmanın 32’nci dakikasında Florian Thauvin’in kaydettiği golle 1-0 öne geçti. İlk yarı da bu skorla tamamlandı.
Mücadelenin 39’uncu dakikasında Lens’ten Antonio kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. PSG’de ise Mendes, 87’nci dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

PSG KUPAYA ULAŞAMADI
Kalan dakikalarda PSG’nin beraberlik arayışları sonuç vermedi ve karşılaşma Lens’in 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.
Bu sonuçla Lens, Paris Saint-Germain’i mağlup ederek Fransa Süper Kupası’nın sahibi oldu.






