Lefkoşa’da meydana gelen vahim zarar, darp ve mülke tecavüz olayıyla ilgili tutuklanan U.E. mahkemeye çıkarıldı.

SARHOŞ HALDE RAHATSIZLIK YARATTI

Polis memuru Derviş Sadeli, mahkemede aktardığı olgularda, 18 Nisan 2026 tarihinde saat 18.10 sıralarında U.E.’nin, Şehit Mustafa Alirıza Sokak üzerinde 125 mlgr alkollü içki tesiri altında bağırıp çağırarak çevreye rahatsızlık verdiğini ve uygunsuz tavır sergilediğini söyledi.

DARP SONUCU DİŞLERİ KIRILDI

Polis, zanlının üvey kardeşi olan E.T.’yi (K-43) vücudunun çeşitli yerlerine vurarak darp ettiğini ve dişlerinin kırılmasına neden olarak vahim zarara uğrattığını belirtti.

MÜLKE ZARAR VERDİ

Zanlının, ikametgahın alüminyum giriş kapısına zarar verdikten sonra ev içerisine girerek beyaz renk bir buzdolabını tasarrufunda bulundurduğu tahta saplı keser ile kırarak hasara uğrattığı ifade edildi.

SUÇÜSTÜ YAKALANDI

Olay yerine giden polis ekipleri tarafından suçüstü yakalanan zanlının tasarrufundaki keser emare olarak alındı.

İskele ve Lefkoşa’da yasaklı madde operasyonu: 2 kişi tutuklandı
İskele ve Lefkoşa’da yasaklı madde operasyonu: 2 kişi tutuklandı
İçeriği Görüntüle

3 GÜN TUTUKLULUK

Yaralanan E.T.’nin hastaneden darp ve diş kırığına ilişkin rapor aldığı belirtilirken, mahkeme zanlının 3 gün süreyle tutuklu kalmasına karar verdi. Soruşturmanın devam ettiği bildirildi.