ÜZERLERİNDE UYUŞTURUCU VE HASSAS TERAZİ BULUNDU

Polis memuru Enes Zabit, 7 Eylül 2025 saat 21.30’da Rauf Denktaş Caddesi’nde Cürümleri Önleme Şubesi ekiplerinin devriye sırasında zanlıların şüpheli hareketleri üzerine durdurulduğunu açıkladı.
Yapılan üst aramasında:

EVLERDE ARAMA YAPILDI

Her iki zanlının evlerinde yapılan aramalarda ise herhangi bir suç unsuru bulunmadı. Polis, ele geçirilen maddelerin Devlet Kimya Laboratuvarı’na gönderildiğini, ayrıca İlaç ve Eczacılık Dairesi’ne zanlıların tasarrufunda bulunan maddeler için izin olup olmadığının sorulduğunu belirtti.

8 GÜN TUTUKLULUK

Polis, incelemeye gönderilen emarelerle ilgili raporların beklendiğini ve soruşturmanın devam ettiğini kaydederek süre talep etti.
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Şevket Gazi, zanlıların 8 gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi.