Lefkoşa’da 12 Eylül 2025 sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı.

Polisin verdiği bilgiye göre, saat 03.30 sıralarında Cemal Gürsel Caddesi üzerinde seyreden 24 yaşındaki Zübeyir Koçak, 143 promil alkollü içki tesiri altında yönetimindeki HT 079 plakalı salon araçla batı istikametine doğru dikkatsizce ilerledi. Koçak, Alpet Benzin İstasyonu önlerine geldiği sırada direksiyon hâkimiyetini kaybederek yolun sağındaki kaldırıma, ardından da istasyona ait reklam panosuna çarptı.

Kaza sonucu sürücü Zübeyir Koçak ve araçta yolcu olarak bulunan 21 yaşındaki Seher Yıldırım yaralandı. Her iki yaralı da Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı ve müşahedeye alındı.

Değirmenlik–Haspolat arasındaki kazada Sürücü yasaklı madde etkisi altında çıktı!
Değirmenlik–Haspolat arasındaki kazada Sürücü yasaklı madde etkisi altında çıktı!
İçeriği Görüntüle

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlatıldığını ve sürücü Koçak hakkında alkollü araç kullanmaktan yasal işlem yapıldığını duyurdu. Soruşturma devam ediyor.