Kıbrıs Türk Ticaret Odası (KTTO), İstanbul’da düzenlenen MÜSİAD EXPO Fuarı’na katıldı.

KTTO’dan yapılan açıklamaya göre, fuar kapsamında açılan stantta odanın faaliyetleri, üye firmalar ve Kıbrıs Türk iş dünyasının farklı sektörlerdeki potansiyeli ziyaretçilere aktarılıyor.

YENİ İŞ BAĞLANTILARI İÇİN GÖRÜŞMELER YAPILIYOR

Fuar süresince gerçekleştirilen birebir görüşmelerde yeni iş bağlantılarının kurulması, ticaret olanaklarının geliştirilmesi ve farklı sektörlerde iş birliği fırsatlarının oluşturulması üzerinde duruluyor.

KTTO ayrıca Kıbrıs Türk iş dünyasının yeni pazarlara erişimini artırmak ve karşılıklı ticaret imkanlarını değerlendirmek amacıyla temaslarını sürdürüyor.

KTTO HEYETİ FUARDA

MÜSİAD EXPO’ya KTTO Başkanı Turgay Deniz, Başkan Vekili Ramazan Gündoğdu, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Başman ve Omaç Cin, Genel Sekreter Aysun Önet İleri, Genel Sekreter Yardımcısı Ayten Dellaloğlu ve Oda Personeli Berfin Yılmaz katıldı.

Türkiye’de indirim, KKTC’de zam
Türkiye’de indirim, KKTC’de zam
İçeriği Görüntüle

FUAR CUMARTESİ GÜNÜNE KADAR SÜRECEK

KTTO, cumartesi gününe kadar devam edecek fuar boyunca standında ziyaretçilerini ağırlamaya ve iş dünyası temsilcileriyle temaslarını sürdürmeye devam edecek.