KKTC FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ 20. YILINI COŞKUYLA KUTLADI
KKTC Fenerbahçeliler Derneği, kuruluşunun 20’nci yılını düzenlenen özel kokteyl organizasyonu ile kutladı. Yoğun katılımla gerçekleşen gece, samimi atmosferi ve yüksek enerjisiyle dikkat çekti.
YOĞUN KATILIM GERÇEKLEŞTİ
Geceye, Fenerbahçe Spor Kulübü Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Adil Yazıcıoğlu, Derneklerden Sorumlu Müdür Cem Yetiş, Dernekler İletişim Uzmanı Neslihan Orhan, Milletvekili Sami Özuslu ile çok sayıda davetli ve dernek üyesi katıldı.
PLAKET TAKDİMİ VE EĞLENCE DOLU GECE
Organizasyon kapsamında geceye katkı sağlayan isimlere ve Fenerbahçe Spor Kulübü’nden katılan konuklara plaket takdim edildi.
Müzik ve eğlence dolu gecede DJ Emre Berkay performansıyla katılımcılara hareketli anlar yaşatırken, Esra Göktuğ Saylam seslendirdiği şarkılarla geceye renk kattı.
20. YILA ÖZEL PASTA VE HAVAİ FİŞEK GÖSTERİSİ
Gecenin en anlamlı anlarından biri, 20’nci yıla özel hazırlanan pastanın kesilmesi oldu. Ardından gerçekleştirilen havai fişek gösterisi ise katılımcılardan büyük beğeni aldı.
Ayrıca düzenlenen çekilişle davetlilere çeşitli hediyeler takdim edilerek geceye ayrı bir heyecan katıldı.
BİRLİK VE DAYANIŞMA MESAJI
Derneğin, kurulduğu günden bu yana Fenerbahçe Spor Kulübü ile KKTC’de sarı-lacivert renklere gönül veren taraftarlar arasında güçlü bir bağ oluşturduğu vurgulandı.
20 yıllık geçmişin gururunun yaşandığı gecede, birlik, beraberlik ve geleceğe dair güçlü dayanışma mesajları ön plana çıktı.




