Portekiz’de düzenlenen Uluslararası UCI Bisiklet Yarışları, Türk sporcuların önemli başarısına sahne oldu. Türkiye Milli Takımı adına mücadele eden Emre Kaplan, Elimination yarışında ikinci sırayı alarak uluslararası arenada dikkat çekti.
Aynı organizasyonda milli sporcu Ramazan Yılmaz ise birinci olarak kürsünün zirvesine çıktı.
YALIZAT’TAN MİLLİ SPORCULARA TEBRİK
Eski Bisiklet Federasyonu Başkanı ve antrenör Salih Yalızat, yarışların ardından yaptığı paylaşımda, Portekiz’de elde edilen derecelerin gurur verici olduğunu belirtti. Yalızat, milli sporcuları ve teknik ekibi tebrik ederek, Türk bayrağının uluslararası organizasyonlarda kürsüde yer almasının büyük bir onur kaynağı olduğunu vurguladı.
Milli takımın Portekiz’de elde ettiği bu başarı, Türk bisikletinin uluslararası alandaki yükselişini bir kez daha gözler önüne serdi.




