ALTUĞRA BUGÜN BASIN TOPLANTISI DÜZENLİYOR

İzlem Gürçağ Altuğra bugün saat 10.30’da basın toplantısı düzenleyecek. Siyasi kulislerde, Altuğra’nın toplantıda Ulusal Birlik Partisi’nden istifasını açıklayabileceği iddiaları konuşuluyor.

HALKIN PARTİSİ İDDİASI GÜNDEMDE

Bir süredir parti içerisinde muhalif çıkışlarıyla dikkat çeken Altuğra’nın, olası erken seçimde Halkın Partisi saflarında aday olabileceği de kulislerde dile getiriliyor.

Başbakan Ünal Üstel’den Babalar Günü mesajı
Başbakan Ünal Üstel’den Babalar Günü mesajı
İçeriği Görüntüle

ÜSTEL’E YÖNELİK ELEŞTİRİLERİYLE ÖNE ÇIKTI

UBP içinde özellikle Genel Başkan ve Başbakan Ünal Üstel’e yönelik eleştirileriyle gündeme gelen Altuğra, uzun süredir parti içi muhalefetin en sert isimlerinden biri olarak değerlendiriliyordu.

DİSİPLİN SÜRECİ TAMAMLANMADI

Öte yandan Altuğra hakkında başlatılan disiplin sürecinin henüz sonuçlanmadığı öğrenildi. Bugünkü basın toplantısında yapılacak açıklamaların, UBP içerisindeki siyasi dengeleri etkileyebileceği değerlendiriliyor.