İSKELE’DE YARGILANAN İKİ KIBRISLI RUM SANIK İÇİN DAVA YARIN DEVAM EDECEK

İskele Kaza Mahkemesi’nde yargılanan iki Kıbrıslı Rum sanık A.K. (E-60) ve A.K. (K-60) bugün bir kez daha mahkeme huzuruna çıkarıldı. Tanıkların dinlenmesine devam edilen duruşma, mahkeme heyetinin kararıyla yarına ertelendi.

Tekin Adalı Spor Kompleksi kapılarını açtı
Tekin Adalı Spor Kompleksi kapılarını açtı
İçeriği Görüntüle

ÖNCEKİ SUÇLAMALAR GERİ ÇEKİLMİŞTİ

Savcılık, önceki duruşmalarda sanıklar aleyhine getirilen “mülke tecavüz” ve “genel rahatsızlık” suçlamalarını geri çekmiş; sanıklar bu suçlardan beraat etmişti.

“VERİ İHLALİ” DOSYASINDA TANIKLAR DİNLENİYOR

Sanıklar hakkında devam eden “Kişisel Verileri Koruma Yasası'nı ihlal” ve “özel hayatın gizliliğini ihlal” suçlamalarına ilişkin dava ise bugün de sürdü. İddia makamı duruşmada yeni tanıklar dinletti; bir sonraki oturumda tanıkların dinlenmesine devam edilmesi bekleniyor.

ASKERİ MAHKEME’DE BERAAT ETMİŞLERDİ

Öte yandan, “askeri yasak bölgeyi ihlal” suçlamasıyla Lefkoşa Askeri Mahkemesi’nde yargılanan sanıklar, söz konusu davadan daha önce beraat etmişti.