İskele ve Alsancak’ta meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 2 sürücü tutuklandı.

Girne’de özel okulun otoparkındaki darp iddiasında bir kişi tutuklandı
Girne’de özel okulun otoparkındaki darp iddiasında bir kişi tutuklandı
İçeriği Görüntüle

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre, İskele’de dün saat 20.00 sıralarında 183 miligram alkollü içki tesiri altında olduğu belirlenen S.A. (E-36), yönetimindeki ZML 414 plakalı araçla bir site içerisinden Gazimağusa-Karpaz ana yoluna çıkış yaptığı sırada kaldırım taşına çarptı.

ALKOLLÜ ARAÇ KULLANIP KAZA YAPTI

S.A., alkollü içki tesiri altında araç kullanmak ve trafik kazası yapmak suçlarından tutuklandı.

ALKOL TESTİNİ REDDETTİ

Alsancak’ta ise bu sabah saat 03.00 sıralarında A.A. (E-50), yönetimindeki YU 696 plakalı araçla Karaoğlanoğlu Caddesi üzerinde seyrettiği sırada çembere giriş yaparken direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Araç önce yolun solundaki kaldırım taşına, ardından yeniden kaldırıma çarparak yol içerisinde durdu.

Kazada yaralanan olmazken, A.A.’nın alkol testi için kan ve nefes örneği vermeyi reddettiği belirtildi. Sürücü tutuklanırken, kazalarla ilgili soruşturmaların devam ettiği bildirildi.