Güzelyurt’ta iki grup arasında çıkan kavganın ardından tutuklanan 11 kişi mahkemeye çıkarıldı. Olayla ilgili iki kişinin ise arandığı açıklandı.

KALKANLI’DA TOPLU KAVGA

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis, 27 Mart 2026 tarihinde saat 03.15 sıralarında Kalkanlı’da umumi bir yer olan Sarmaşık Sokak üzerinde iki grup arasında kavga çıktığını anlattı.

Polis, Güzelyurt’ta sakin Aydın Gül, Kemal İşkey, Hüseyin Mavideniz, Suat Tip, Oğuz Yaralı, Halil Turay, Arcan Hakyemez ve Yaman Direk’in bir taraf, Kalkanlı’da sakin Ali Fırat Adıgüzel, Yasin İşcan, Bartu Süloğlu, Adil Alparslan Bozkurt ve Eyüp Can Kuyumcu’nun ise diğer taraf olduğunu belirtti.

Tarafların birbirlerinin vücutlarının muhtelif yerlerine elleri ve ayakları ile vurmak suretiyle kavga ettikleri, yüksek sesle bağırarak rahatsızlık yaptıkları ve uygunsuz tavır ve harekette bulundukları ifade edildi.

BURNUNU KIRIP VAHİM ZARAR VERDİLER

Polis, kavga sırasında Yasin İşcan’ın eller ve ayaklarla ciddi şekilde darp edildiğini, yere düştükten sonra da tekmelenerek burnunun kırılmasına neden olunduğunu ve vahim bedensel zarara uğratıldığını açıkladı.

Sahtekarlıkla uçak bileti temin etti, tutuklandı!
Sahtekarlıkla uçak bileti temin etti, tutuklandı!
İçeriği Görüntüle

11 KİŞİ TUTUKLANDI, 2 KİŞİ ARANIYOR

Polis, olayın 28 Mart 2026 tarihinde polisin bilgisine geldiğini ve 11 zanlının aynı gün tutuklandığını söyledi. Soruşturma kapsamında kamera görüntülerinin incelendiği ve zanlı ifadelerinin teyit ve tekzip edileceği belirtildi.

Polis, soruşturmanın salimen yürütülebilmesi için zanlıların 3 gün tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Nuray Nejdet, zanlıların soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.