Gümrük Çalışanları Sendikası (Güç-Sen), Hayat Pahalılığı (HP) ile ilgili yasa tasarısının geri çekilmemesi ve Meclis’in gündemine alınması üzerine tüm bölgelerde genel grev kararı aldığını açıkladı.
TÜM BÖLGELERDE GREV
Sendika tarafından yapılan açıklamada, hayat pahalılığı ödeneği ile ilgili yasa tasarısına tepki gösterilerek, yarın ülke genelinde örgütlü oldukları tüm bölgelerde genel greve gidileceği duyuruldu.
Açıklamada, söz konusu düzenlemenin çalışanların alım gücünü olumsuz etkileyeceği savunularak, bu nedenle grev kararı alındığı belirtildi.
GREV MEYDANINA ÇAĞRI
Sendika açıklamasında, tüm üyelere ve halka grev meydanına katılım çağrısı yapıldı.
Güç-Sen, yarın saat 09.00’da Lefkoşa Dereboyu’nda Citroen Işıkları olarak bilinen noktada toplanacaklarını ve buradan Meclis önüne yürüyüş gerçekleştirileceğini açıkladı.



