Gönyeli’de meydana gelen “darp, rahatsızlık, uygunsuz tavır ve hareket” suçlarından tutuklanan Hüseyin Tayfun mahkemeye çıkarıldı.
Mahkemede meseleyle ilgili şahadet veren Polis memuru Salih Tanrıkulu, olguları aktardı.
ESKİ EŞİNİ SAÇINDAN ÇEKİP YUMRUK ATTI
Polis, 15 Şubat 2026 tarihinde saat 16.20 sıralarında Şht. Mustafa Sakallı Sokak ile Atatürk Caddesi kavşağında, zanlının eski eşi Gönyeli’de sakin F.A. ve çocuklarıyla yüksek sesle konuşması nedeniyle tartışma yaşandığını söyledi.
Zanlının bu esnada bağırıp çağırarak rahatsızlık yaptığı, ellerini ve kollarını gelişi güzel sallayarak uygunsuz tavır sergilediği belirtildi.
Polis, Hüseyin Tayfun’un daha sonra araçta sağ ön koltukta oturan eski eşinin camından içeri uzanarak F.A.’yı çekiştirdiğini, araçtan inen kadının saçlarını çekip yüzüne yumruk atmak suretiyle darp ettiğini kaydetti.
Şikâyet üzerine zanlının aynı gün tutuklandığı, soruşturmanın zanlının etki edebileceği kısmının tamamlandığı ifade edilerek teminat talep edildi.
20 BİN TL NAKİT TEMİNAT, 400 BİN TL KEFALET
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Zehra Yalkut Bilgeç, zanlının;
-
Yurt dışına çıkışının yasaklanmasına,
-
20 bin TL nakit teminat yatırmasına,
-
Bir kefilin 400 bin TL’lik kefalet senedi imzalamasına
emir verdi.





