Girne Arkın Group Fest 25 Başladı: Yeni Türkü Bu Akşam Sahnede
Girne Arkın Group Fest 25 dün akşam kortej ve gösterilerle başladı. Festival, bu akşam Kordonboyu Atatürk Büstü Sahnesi’nde Yeni Türkü konseriyle devam edecek.
AÇILIŞ KORTEJİ VE SAHNE GÖSTERİLERİ
Girne Belediyesi’nden verilen bilgiye göre festival, Ramadan Cemil Meydanı’ndan başlayan resmi açılış korteji ile start aldı. Kordonboyu Atatürk Büstü Sahnesi’nde Girne Belediyesi Halk Dansları Topluluğu gösterisi ve Candy Club on Broadway Show izleyicilerle buluştu. Gecenin finalinde ise Nafiz Dölek sahne aldı.
YENİ TÜRKÜ KONSERİ BU AKŞAM
Festivalin ikinci gününde sahneye çıkacak isim Yeni Türkü olacak. Konser bu akşam saat 20.30’da Kordonboyu Atatürk Büstü Sahnesi’nde ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.
GENÇLİK KONSERLERİ BATI DOĞA PARKI’NDA
Girne Arkın Group Fest 25 kapsamında 5-6-7 Eylül tarihlerinde Batı Doğa Parkı’nda “Gençlik Konserleri” düzenlenecek.
-
5 Eylül: Teoman, Yüzyüzeyken Konuşuruz, Reva
-
6 Eylül: Manga, Gece Yolcuları, Fikri Karayel
-
7 Eylül: Athena, Adamlar, Serdar Tuksal, Gancelli
Biletler Girne Belediyesi Zeytin Masa’dan ve online olarak alınabilecek. Konser günlerinde saat 17.00-18.00 arası giriş kapısında biletler 600 TL yerine 500 TL olacak.
ÜCRETSİZ ULAŞIM
Girne Belediyesi, Batı Doğa Parkı’na ücretsiz otobüs ve minibüs seferleri düzenleyecek.
-
Gidiş: 17.00-22.00 saatleri arasında
-
Dönüş: 19.00-01.00 saatleri arasında
Detaylı bilgiler Girne Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından paylaşılacak




