Gençlerbirliği’nde teknik direktör Volkan Demirel, Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’daki gelişmelerin ardından görevinden istifa ettiğini açıkladı. Kulüpte yaşanan gergin süreç, Mehmet Kaya ve Çağrı Çetin’in başkan adaylığından çekilmesiyle sonuçlanmış; seçime son anda giren Arda Çakmak, Gençlerbirliği’nin yeni başkanı olmuştu.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından teknik direktör Demirel, Fatih Karagümrük karşısında 3-0 kazanılan maçın ardından istifa kararını duyurdu.

Demirel, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Ben görevi bırakıyorum. İstifa ediyorum. Ama bunu isteyerek yapmıyorum. Burada olmaktan çok mutluyum. Ama biliyorsunuz, beni buraya getiren Mehmet Kaya başkandı. Arda Bey başkan seçildi, onu da tebrik ediyorum. Dün bana çok nazik davrandılar. Ama ben dün bu kararı almıştım. Takımı yalnız bırakmamak için maç öncesinde söylemek istemedim.”

Fenerbahçe–Galatasaray derbisi dünya basınında
Fenerbahçe–Galatasaray derbisi dünya basınında
İçeriği Görüntüle

Sadece 5 hafta görevde kaldı

28 Ekim’de Gençlerbirliği ile sözleşme imzalayan Volkan Demirel, takımın başında 5 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 2 galibiyet alan Demirel, 3 yenilgi yaşadı.

Gençlerbirliği’nde başkanlık koltuğundaki değişimin ardından teknik heyetin geleceği de merak konusu olmaya devam ediyor.