GAÜ İletişim Fakültesi’nden YYK ve Haydarpaşa Ticaret Lisesi’ne ziyaret
Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) İletişim Fakültesi heyeti, Yayın Yüksek Kurulu ile Haydarpaşa Ticaret Lisesi’ni ziyaret etti.
Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, heyette GAÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Neriman Saygılı, akademisyenler ve öğrenciler yer aldı. Heyete ayrıca oyuncu ve GAÜ İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi Ediz Hun da eşlik etti.
YYK İLE GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRİLDİ
GAÜ heyeti, Yayın Yüksek Kurulu Başkanı Feyzi Hansel ve kurul üyeleriyle bir araya geldi.
Medya okuryazarlığı farkındalığı kapsamında yapılan ziyarette öğrencilere, kurumun çalışmaları ve görevleri hakkında bilgi verildi.
HAYDARPAŞA TİCARET LİSESİ’NE ZİYARET
GAÜ İletişim Fakültesi heyeti daha sonra Haydarpaşa Ticaret Lisesi’ni ziyaret etti.
Ediz Hun, kendisine gösterilen ilgi ve misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek, Kıbrıs’ta bulunmaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti.
MEDYA OKURYAZARLIĞI VURGUSU
Prof. Dr. Neriman Saygılı, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada medya okuryazarlığı konusunda verimli temaslar gerçekleştirdiklerini belirtti.
Saygılı, öğrencilerin Yayın Yüksek Kurulu’nu yakından gözlemleme ve bilgi edinme fırsatı bulduğunu, Haydarpaşa Ticaret Lisesi’nde ise samimi ve güzel anlar yaşandığını kaydetti.





