Galatasaray, yoğun maç temposunun ardından Fenerbahçe derbisi hazırlıklarına başlarken yönetimden dikkat çeken bir motivasyon hamlesi geldi. Sarı-kırmızılı yönetim, Kadıköy’de oynanacak derbi için takıma 1 milyon euro özel prim verileceğini açıkladı.

Oyuncular dinlendi, hazırlıklar başlıyor

Dört gün içinde Gençlerbirliği ve Union Saint-Gilloise ile karşılaşarak yoğun bir fikstürü geride bırakan Galatasaray’da futbolculara bir günlük izin verildi.
Sarı-kırmızılı ekip, izin sonrası Kemerburgaz’da toplanarak Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başlayacak.

Salahi Türel Uçkan: “Kıbrıs’ta Futbolun Gerçek Sorunu Hakemler Değil, Eğitim ve Bilgi Eksikliğidir”
Salahi Türel Uçkan: “Kıbrıs’ta Futbolun Gerçek Sorunu Hakemler Değil, Eğitim ve Bilgi Eksikliğidir”
İçeriği Görüntüle

Teknik direktör Okan Buruk ve ekibinin, derbi öncesinde özel bir kamp planlamadığı; hazırlıkların doğal ritim bozulmadan tesislerde sürdürüleceği belirtildi.

Derbiye özel 1 milyon euro prim

Galatasaray yönetimi, kritik Fenerbahçe derbisi öncesi motivasyonu artırmak adına önemli bir karar aldı.
Devler Ligi’nde dağıtılan 1 milyon euroluk galibiyet priminin, Kadıköy’deki derbi için de geçerli olacağı açıklandı.

Bu hamlenin, oyuncuların moral ve motivasyonunu yükselterek zorlu derbiye daha güçlü bir şekilde çıkmalarını hedeflediği bildirildi.

Gözler pazartesi akşamında

Galatasaray’da tüm odak pazartesi akşamı oynanacak Fenerbahçe mücadelesine çevrildi.
Sarı-kırmızılı ekip, derbiyi kazanarak hem moral bulmayı hem de şampiyonluk yarışındaki konumunu güçlendirmeyi hedefliyor.