GALATASARAY, JUVENTUS KARŞISINDA SON 16’YI ARIYOR

Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 play-off etabı rövanş maçında deplasmanda Juventus ile karşı karşıya gelecek.

Allianz Stadı’nda oynanacak mücadele TSİ 23.00’te başlayacak. Karşılaşmayı Portekiz Futbol Federasyonu’ndan hakem Joao Pinheiro yönetecek. Maç TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Sarı-kırmızılı ekip, organizasyonun lig aşamasını 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 20. sırada tamamlayarak play-off etabına yükselmişti.

5-2’LİK AVANTAJLA SAHADAYIZ

İlk maçta Juventus’u 5-2 mağlup eden Galatasaray, rövanşta galibiyet, beraberlik ya da 2 farklı mağlubiyet halinde adını son 16 turuna yazdıracak.

Üç farklı yenilgide maç uzatmaya gidecek, 4 veya daha farklı mağlubiyette ise turu Juventus geçecek.

Fenerbahçe, Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı
Fenerbahçe, Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı
İçeriği Görüntüle

Galatasaray’ın tur atlaması halinde son 16’da Liverpool veya Tottenham Hotspur ile eşleşmesi bekleniyor.

MUHTEMEL 11’LER

Juventus: Di Gregorio, Gatti, Kelly, Koopmeiners, Kalulu, Locatelli, Thuram, McKennie, Conceiçao, Miretti, Openda

Galatasaray: Uğurcan, Boey, Davinson, Abdülkerim, Jakobs, Torreira, Lemina, Barış Alper, Sara, Lang, Osimhen

GALATASARAY’DA EKSİKLER

Galatasaray’da Arda Ünyay, Renato Nhaga ve Can Armando Güner, UEFA’ya bildirilen kadroda yer almadıkları için karşılaşmada forma giyemeyecek.

DÖRT FUTBOLCU CEZA SINIRINDA

Sarı-kırmızılılarda Ismail Jakobs, Davinson Sanchez, Noa Lang ve Abdülkerim Bardakcı sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu oyuncular kart görmeleri halinde olası bir üst tur maçının ilk ayağında görev alamayacak.