Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı Lefkoşa Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Halk Örgütü ile Değirmenlik-Akıncılar Belediyesi AFAD ekibi bugün Değirmenlik Lisesi’nde ortak bir tatbikat düzenlendi.

Belediye’den yapılan açıklamaya göre, tatbikatta Sivil Savunma Teşkilatı Başkanı Atilla Karaca, Değirmenlik-Akıncılar Belediyesi Başkanı Ali Karavezirler, Sivil Savunma Lefkoşa Bölge Müdürü Mustafa Duyar ve AFAD Ekibi Amiri ve Sivil Savunma Bölge Amiri İrfan Ünveren hazır bulundu.

Yeniboğaziçi’nde Apartman Dairesinde Yangın
Yeniboğaziçi’nde Apartman Dairesinde Yangın
İçeriği Görüntüle

Plan tatbikatında senaryo gereği; KKTC’de meydana gelen deprem sonrası Değirmenlik Lisesi öğrencileri sınıflardan ve okuldan tahliye edildi. Tatbikatta daha sonra iki yangın söndürme çalışması ve bir de trafik kazasından yaralıların kurtarılması çalışmaları yapıldı.