Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Mağusa İlçesi, Lala Mustafa Paşa Mahallesi’ni ziyaret ederek yurttaşlarla bir araya geldi. Ziyarette vatandaşların sorun ve talepleri dinlenirken, CTP’nin çözüm önerileri paylaşıldı.

CTP heyetinde milletvekilleri Teberrüken Uluçay, Asım Akansoy ve Şifa Çolakoğlu ile parti yöneticileri ve eski Genel Başkan Ferdi Sabit Soyer de yer aldı.

AKANSOY: HUKUKU VE ADALETİ TESİS ETMEK ZORUNDAYIZ

CTP Milletvekili Asım Akansoy, gemi faciası, seçim süreci ve karma oyun kaldırılmasına ilişkin hükümeti eleştirdi.

Akansoy, 6 Aralık’ta seçim kararı alındığını hatırlatarak, CTP’nin kısa ve uzun vadeli yol haritasını açıklayacağını söyledi.

Akansoy, “Bu ülkede hukuku ve adaleti tesis etmek zorundayız” dedi.

ULUÇAY: CTP HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

CTP Milletvekili Teberrüken Uluçay, ülkenin her alanda yeniden ayağa kaldırılması gerektiğini belirterek, liyakate dayalı kurumsal yapının oluşturulmasının önemine dikkat çekti.

Seçimlerin yenilenmesine ilişkin karar tasarısı Genel Kurul’a sevk edildi
Seçimlerin yenilenmesine ilişkin karar tasarısı Genel Kurul’a sevk edildi
İçeriği Görüntüle

Göreve gelmeleri halinde kısa vadede nüfus sayımı yapacaklarını söyleyen Uluçay, bütçe disiplininin sağlanması için de gerekli çalışmaların hazırlandığını ifade etti.

Uluçay, “CTP ülkeyi yönetmek için gerekli hazırlıklarını tamamladı” dedi.

ÇOLAKOĞLU: BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

CTP Milletvekili Şifa Çolakoğlu ise ülkenin ortak akıl ve gerçekçi çalışmalarla yönetileceğini belirtti.

Çolakoğlu, “Bu ülkeyi bu ülkenin insanlarıyla, ortak fikir ve ortak akılla yöneteceğiz” ifadelerini kullandı.

Eğitimde yaşanan sorunlara da değinen Çolakoğlu, yeni eğitim yılının yine sıkıntılarla başlayacağını savundu.