CTP 55’İNCİ KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ LEFKOŞA’DA RESEPSİYONLA KUTLAYACAK
Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP), 55’inci kuruluş yıl dönümünü 27 Aralık Cumartesi günü Lefkoşa’da düzenlenecek resepsiyonla kutlayacak.
CTP’den yapılan açıklamaya göre, “55 yıl birlikte güçlüyüz” sloganıyla gerçekleştirilecek etkinlik, saat 19.00’da Hidden Garden’da başlayacak. Parti tarafından yayımlanan davette, yarım asrı aşan mücadelenin, dayanışmanın ve umudun bu özel gecede yeniden çoğaltılacağı vurgulandı.
Açıklamada, CTP’nin kuruluş yıl dönümü resepsiyonunun yalnızca bir kutlama değil, aynı zamanda ülkenin aydınlık yarınları için ortak inancın ve kararlılığın yeniden ifade edileceği bir buluşma olacağı kaydedildi. Davette, partililerin ve davetlilerin aynı inanç ve sorumluluk duygusuyla bir araya geleceği belirtildi.
Cumhuriyetçi Türk Partisi, 55 yıllık siyasi mücadelesini toplumsal adalet, demokrasi ve barış hedefleri doğrultusunda sürdürdüğünü hatırlatarak, kuruluş yıl dönümü etkinliğinin bu değerler etrafında şekilleneceğini ifade etti.





