Meteoroloji Dairesi, 2 Kasım Pazartesi gününe ilişkin sabah hava raporunu yayımladı. Rapora göre, KKTC alçak basınç sistemi ile serin ve nemli hava kütlesinin etkisi altında kalacak.

Ülke genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu geçmesi beklenirken, sıcaklıkların mevsim normallerinin 2 ile 3 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.
LEFKOŞA VE GÜZELYURT’TA 27 DERECE
Günün en yüksek hava sıcaklığının Lefkoşa ve Güzelyurt’ta 27 derece olması bekleniyor.

Girne, Çamlıbel, Akdeniz, Ercan, Geçitkale ve Beyarmudu’nda 26, Lefke, Gazimağusa ve İskele’de 25 derece tahmin ediliyor.

Döviz kurlarında son durum:Sterlin 67 TL’yi aştı
Döviz kurlarında son durum:Sterlin 67 TL’yi aştı
İçeriği Görüntüle

Lapta ve Yenierenköy’de sıcaklığın 24, Esentepe’de 23, Boğaz’da 22 ve Alevkaya’da 21 derece dolaylarında seyretmesi öngörülüyor.
RÜZGÂR KUZEY VE DOĞUDAN ESECEK
Meteoroloji Dairesi, rüzgârın kuzey ve doğu yönlerden orta kuvvette esmesinin beklendiğini bildirdi.
DENİZLERDE FIRTINA BEKLENMİYOR
Taurus, Crusade ve Delta deniz bölgelerinde rüzgârın kuzey ve doğu yönlerden 3 ile 5 kuvvetinde esmesi bekleniyor.

Denizin orta dalgalı, dalga yüksekliğinin 1 ile 2 metre arasında, görüş mesafesinin ise iyi olacağı tahmin ediliyor.
ORMAN YANGINI OLASILIĞI MEVCUT
Meteoroloji raporunda orman yangını olasılığı “mevcut”, ultraviyole radyasyon düzeyi ise “orta” olarak belirtildi.