17 Ocak 2025 tarihinde saat 23.00 sıralarında, Ziyamet-Gelincik Yol Kavşağı’nda İskele Polis Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen asayiş ve trafik denetimleri sırasında, K.M. (E-24) yönetimindeki ve Y.M. (E-45) yolcu konumunda bulunduğu araç durduruldu.

KAÇAK FİŞEK VE AV TÜFEKLERİ BULUNDU
Araçta yapılan aramada, ava kapalı bir günde, adlarına kayıtlı kılıflar içerisinde 3 adet av tüfeği ile ülkeye ithali yasak olan GKRY menşeili toplam 1034 adet canlı av tüfeği fişeği ele geçirildi. Söz konusu tüfek ve fişekler emare olarak alınırken, her iki şahıs da kanunsuz tasarruf ve taşıma suçundan tutuklandı.

Merkez Bankası: “Ülkeden çıkışlarda yolcular yanlarında en fazla 10 bin euro veya muadili nakit bulundurabilir”
Merkez Bankası: “Ülkeden çıkışlarda yolcular yanlarında en fazla 10 bin euro veya muadili nakit bulundurabilir”
İçeriği Görüntüle

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR
Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtilirken, ele geçirilen malzemelerin yasal süreç kapsamında inceleneceği bildirildi. Gelişmeler kamuoyuyla paylaşılacak.