ARIKLI: "FUTBOL SADECE FUTBOLDAN İBARET DEĞİLDİR"
Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda hem Dünya Kupası finaline hem de 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı'na ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Arıklı, futbolun yalnızca bir spor olmadığını savunarak, final maçına ilişkin görüşlerini şu sözlerle dile getirdi:
"Dün gece futbolda bayram yaptık. Sahada İspanya-Arjantin yoktu adeta. Filistin-İsrail vardı ve dünya zalimle mazlumun maçını izliyordu."
Paylaşımında, "Futbol sadece futboldan ibaret değildir" ifadesini kullanan Arıklı, maça ilişkin siyasi değerlendirmelerde de bulundu.
"BUGÜN BARIŞ VE ÖZGÜRLÜK BAYRAMIMIZI KUTLAYACAĞIZ"
20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı'na da değinen Arıklı, gün içerisinde iki önemli açılış ile 5G test uygulamasının bayram kutlamalarına katkı sağlayacağını belirtti.
Arıklı paylaşımını şu ifadelerle tamamladı:
"Her şeye rağmen tadını çıkarın. Şöyle veya böyle 52 senelik bir devletimiz var. Ve bilin ki, iyiler sonunda mutlaka kazanır…"





