DÜN ANJİYO OLMUŞTU: SERGEN YALÇIN ANTRENMANA KATILDI
Beşiktaş’ta dün Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın sağlık durumuyla ilgili yaşanan gelişmenin ardından bugün sevindiren bir haber geldi. Dün anjiyo operasyonu geçiren 53 yaşındaki teknik adam, bu sabah yapılan antrenmanda takımının başında yer aldı.
TIKALI DAMARINA STENT TAKILDI
Yalçın’ın dün tamamen tıkalı olan bir damarına stent takıldığı, operasyonun başarılı şekilde tamamlandığı bildirildi. Sağlık durumunun iyi olduğu açıklanan tecrübeli teknik adam, operasyon sonrası hastaneden taburcu edildi.
ERTESİ GÜN SAHAYA DÖNDÜ
Beklenenden hızlı toparlanan Sergen Yalçın, bugün sabah saatlerinde yapılan antrenmana katıldı. Takımın başında yer alan Yalçın’ın moralinin yüksek olduğu öğrenildi.
Beşiktaş cephesinde operasyon sonrası hızlı dönüş, hem yönetim hem de taraftarlar tarafından memnuniyetle karşılandı.




