Sabah saatlerinde Şampiyon Melekler’in ailelerinin gerçekleştirdiği basın açıklamasının ardından, kamu görevlilerine yönelik yargı süreci resmen başladı.
“CUMHURİYET MECLİSİ KOMİTE ÜYELERİ OLARAK TAKİPTEYİZ”
Cumhuriyet Meclisi’nin görevlendirdiği komite üyeleri olarak, milletvekili sıfatıyla yargı sürecini büyük bir titizlik ve sorumlulukla takip ettiklerini belirten Akpınar, duruşmalarda sanık sıfatıyla yargılanan kamu görevlilerinin ifadelerinin alınmaya başlandığını bildirdi.
YOĞUN KATILIMLA DURUŞMALAR SÜRÜYOR
Adıyaman Adliyesi’nde yoğun katılımla süren duruşmalarda, kamu görevlisi sanıkların sorgulamalarının devam ettiğini söyleyen Akpınar, “Bu hepimiz için çok zor bir süreçtir” dedi.
“ADALETİN TECELLİSİ YÖNÜNDEKİ BEKLENTİ, İLK GÜNKÜ GİBİ”
Bazı sanıkların çelişkili ifadeler verdiğine dikkat çeken Akpınar, dava avukatlarının yürüttüğü sorgulamalarla işlenmiş olabilecek suçların ve ihtimallerin titizlikle ortaya konulmaya çalışıldığını vurguladı.
“OMUZLARIMIZDAKİ SORUMLULUK BÜYÜK”
Ailelerle birlikte yürütülen adalet mücadelesinin büyük bir sorumluluğu yansıttığını belirten Akpınar, “Adalet yerini bulana kadar bu mücadelenin takipçisi olacağız” dedi.