GAZİMAĞUSA'DA MUHASEBECİ 375 BİN TL VE 12.900 DOLARLIK VURGUN YAPTI

2024 yılı içerisinde Gazimağusa’da faaliyet gösteren bir şirkette muhasebeci olarak görev yapan N.A. (E-48), bir öğrenci yurdunda kayıtlı öğrencilerden tahsil ettiği toplam 375.000 TL ile 12.900 ABD Doları tutarındaki yurt ücretlerini, şirketin hissedarı M.K.N. (E-30)’un şahsi banka hesabına aktararak zimmetine geçirdi.
Polisin yürüttüğü soruşturma sonucunda N.A. tutuklanırken, paranın aktarıldığı M.K.N. halen aranıyor. Soruşturma devam ediyor.

57 günlük bebeğin ölüm sebebi otopsiyle belirlendi
57 günlük bebeğin ölüm sebebi otopsiyle belirlendi
İçeriği Görüntüle

DİKMEN’DE ŞİRKET PERSONELİNDEN MALZEME HIRSIZLIĞI

19 Mayıs 2025 tarihinde Dikmen’deki bir şirketin çalışanı olan R.G. (E-40), şirkete ait lojmanda saklanan iş malzemelerini izinsiz şekilde alarak çaldı.
Çalınan eşyalar arasında kırıcı hilti, spiral kesme makinesi, lazer metre, bir top uzatma kablosu ve seramik kesme makinesi bulunuyor.
Polisin hızlı takibi sonucunda R.G. tutuklanarak yasal işlem başlatıldı.

GAZİMAĞUSA’DA İŞ YERİNDE CÜZDAN HIRSIZLIĞI

19 Mayıs 2025 saat 16.00 sıralarında Gazimağusa’da faaliyet gösteren bir işletmenin ikinci katında alışveriş yapan bir kişinin bıraktığı cüzdan, içindeki 1.000 TL nakit para ile birlikte kimliği meçhul şahıs/lar tarafından çalındı.
Polisin yürüttüğü soruşturma sonucu olayla bağlantılı olduğu düşünülen M.B.J. (K-55) tespit edilip tutuklandı.
Soruşturma bu olayda da sürüyor.