Haziran 2024'te Lefkoşa’da faaliyet gösteren galeri O.A., satışa sunulan 2009 model salon aracı, müşterisine 2013 model olduğu yönünde yalan beyanla 8500 Sterlin karşılığında sattığı ve satışın ardından, araç için sahte bir trafik sigorta poliçesi düzenleyerek, aracın model yılını 2013 olarak gösterdiği ve bu belgeyi yeni mal sahibine teslim ederek tedavüle sürdüğü gerekçesiyle tutuklandı.

ZANLI TUTUKLANDI, MAHKEMEYE ÇIKARILACAK!

Polisin olayı öğrenmesi üzerine başlatılan soruşturmada, zanlı O.A. tespit edilerek tutuklandı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi. O.A., evrak sahteleme, dolandırıcılık ve tedavüle sürme suçlarından bugün mahkemeye çıkarılacak.

KKTC İnsan Hakları Derneği’nden Guterres, DiCarlo ile von der Leyen’e mektup KKTC İnsan Hakları Derneği’nden Guterres, DiCarlo ile von der Leyen’e mektup